Chris Moorman

Chris Moorman

Ik ben een geboren Zwijndrechtenaar trotse vader met een warm hart voor Zwijndrecht. Na mijn schoolperiode in Zwijndrecht en Dordrecht heb ik een ondernemersopleiding voor binnenhuisinrichting gevolgd in Tilburg.

Als basis heb ik een technische opleiding gevolgd die mij onder andere bij Fokker in Dordrecht heeft gebracht daarnaast ben ik buiten mijn schoolperiode altijd bezig geweest en geschoold op sociaal gebied. Naast mijn politieke werk lokaal, regionaal ben ik ook actief met de Waterschap Partij Hollandse Delta. De samenwerking tussen de lokale partijen krijgt daar goed vorm. Lokaal doen wat lokaal kan.

Mijn passie voor politiek begon al op school en is vooral ingegeven door het onbegrip van politici voor de mens in de samenleving. Ik werk sinds ik actief ben in de politiek aan samenlevingsopbouw. Politiek is iets van meerderheden en ik ben gewend dat zaken soms anders gaan dan de gewenste oplossingen. Ik besteed nog steeds veel tijd aan het werken aan die oplossingen en dat betekent veel tijd besteden aan mensen, luisteren, adviseren of soms zelfs praktisch helpen. Het zijn zaken die veel tijd kosten maar die ik nog steeds met liefde en passie doe.

Ik zet mij nog steeds in voor een leefbare samenleving voor Zwijndrecht waarin de toekomst voor allen centraal staat. Wonen, werken, ontspannen en gezelligheid bovenal. Door middel van prestatie afspraken met corporaties, welzijnsinstellingen, scholen en allen die Zwijndrecht tot een fijne gemeente willen maken wil ik dat blijven oppakken. Ik blijf trots op Zwijndrecht waar ik mij voor het Algemeen Belang van Zwijndrecht inzet.

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook