Martijn Bosman

Martijn Bosman

Mijn naam is Martijn Bosman en ik heb onlangs mijn studie Engineering afgerond. Sinds oktober 2017 presenteer ik het radioprogramma A new job with the Boss! waarin ik werkzoekenden en werkgevers met elkaar verbind. Dit radioprogramma heb ik opgezet vanuit mijn achtergrond als recruiter/ intercedent. Vanuit mijn affiniteit en technische interesse zal ik naast het coachen en verbinden van mensen mij focussen op video- en platform recruitment.

Aansluitend hierop spreken de onderwerpen onderwijs en arbeid mij aan binnen de politiek. In de nieuwe gemeenteraad wil ik aandacht besteden aan werkzoekenden op de moderne arbeidsmarkt. Buiten de lokale politiek is het mijn streven om landelijk draagvlak te creëren om het toeslagen beleid in Nederland te herzien. Op dit moment kan een huurder bij salarisverhoging netto minder gaan verdienen. Dat hangt samen met het te snel wegvallen van de toeslagen. Hierdoor is deze vorm van armoedeval nu nog mogelijk.

Mocht je op zoek zijn naar een werkgever of werknemer, dan nodig ik je graag uit in A new job with the Boss! Dit jaar bied ik maar liefst vijfentwintig plekken aan in mijn radioprogramma.

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook