Thomas Loos

Thomas Loos

Als zoon van een raadslid ben ik min of meer al 12 jaar betrokken bij de gemeente omdat wij thuis aan tafel over vele onderwerpen spreken. Daar waar het gaat over jongeren spreek ik graag een woordje mee. Mijn vader, die de lijsttrekker is, geeft dan telkens aan “dan ga je toch mee doen en mee praten".

Zo gezegd zo gedaan Vandaar, nu ik 19 jaar ben, dat ik me kandidaat gesteld heb voor Algemeen Belang Zwijndrecht. Als jongere wil ik graag de vertegenwoordiger zijn voor deze groep van kiezers uit Zwijndrecht en Heerjansdam en wil ik me voor deze groep inzetten. Het Watan festival is goed en moet blijven. Echter dat is, vind ik, onvoldoende. ER zou in de wijken beschikbare wijkgebouwen best meer activiteiten voor jongeren georganiseerd kunnen worden. Dit in samenwerking met Diverz met wie wij bijvoorbeeld in Oudeland op vrijdagavond samen komen.

Ooit hebben we gesproken over een “Drive-in” bioscoop aan de Maas. Daar zou ik me graag voor in willen zetten. Net zoals ABZ al doet op facebook zou ik op de sociale media die meer bij jongeren passen willen praten met andere jongeren uit Zwijndrecht over wat we missen en waar we samen met anderen mogelijk iets voor elkaar zouden kunnen krijgen. Dit zoals dat ook bij “Pak Aan” gebeurt waarbij met beperkte middelen dingen voor elkaar gebracht worden.

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook