Wilco Lubberink

Wilco Lubberink

Mijn naam is Wilco Lubberink, 52 jaar, midden jaren ’90 neergestreken in Zwijndrecht. Getrouwd, vader. Werkzaam voor een Japanse multinational in de energiesector, in een team waarin 18 verschillende talen worden gesproken. Dat betekent dagelijks schakelen, luisteren, verbinden, leren, respecteren en begrijpen.

Politiek gaat over de openbare ruimte. De ruimte waarin wij elkaar ontmoeten, winkelen, parkeren, sporten, bouwen, zorg nodig hebben, naar school gaan, feesten en ouder worden. Die ruimte verdient het beste dat we kunnen bieden: creativiteit, innovatie, verantwoordelijkheid en respect naar ons en onze kinderen, voor het milieu, gezondheidszorg, goed onderwijs, veiligheid, kortom: een prettig leven. Op een haalbare en betaalbare manier. Voor nu en voor later.

Waarom ABZ? ABZ luistert en praat met u. Werkt haalbare ideeën uit. Kijkt vooruit en houdt koers. Innoveert met gezond verstand. Is optimistisch en realistisch. Past op de (uw!) centen. Niet alleen twee weken voor de verkiezingen, maar het hele jaar door. We zijn een sterk team van mensen uit uw wijk, met gemeenschappelijke belangen. U kiest en wij staan er voor u. We zijn bereikbaar. Dat beloven we niet alleen, dat maken we al 15 jaar waar. Wij zijn er voor u: tot uw dienst! (At your service!).

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook