Wouter Gorter

Wouter Gorter

Ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen, mijn naam is Wouter Gorter woonachtig in Heerjansdam en zelfstandig ondernemer in de Audio Visuele branche. Bij een goed functionerende lokale democratie horen inwoners zich betrokken en gehoord te voelen in de besluitvorming, daarom mijn kandidaatstelling voor Algemeen Belang Zwijndrecht.

Onafhaznkelijk van de landelijke politiek, waarbij het belang van inwoners uit Heerjansdam en Zwijndrecht voorop staat. Dat spreekt mij aan, géén landelijk (politiek) gekonkel maar de mening van de Zwijndrechter, daar gaat het om, “Trots zijn op Zwijndrecht”.

Ik wil me de komende raadsperiode gaan inzetten voor een ondernemend en sportief Zwijndrecht. Ik ben een groot voorstander van realistisch en begrijpelijk beleid in uw wijk. ABZ staat voor herkenbare onderwerpen, er valt werkelijk iets te kiezen in Zwijndrecht!

De aankomende 4 jaar wil ik leren wat het inhoud om raadslid te worden. Het is niet mijn intentie om direct zitting te nemen in de raad maar ondersteunend te zijn aan de fractie.

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook