Yvonne Luijcx

Yvonne Luijcx

Mijn naam is Yvonne Luijcx en ben woonachtig in het centrum van Zwijndrecht. Ik ben getrouwd met Victor Luijcx. In mijn dagelijks leven runnen wij een kapsalon en een winkel in kappersbenodigdheden en groothandel op de Burg de Bruinelaan.

Naast deze onderneming ben ik in 2002 in de politiek gegaan. Inmiddels zit ik 16 jaar in de lokale politiek van Zwijndrecht. En in die tijd ben ik tot de ontdekking gekomen dat een lokale partij meer dan ooit nodig is. Een lokale partij legt verantwoording af aan burgers van Zwijndrecht. Heeft geen binding met Landelijke partijen die vaak ver verwijderd van de burgers zijn en dus minder zicht hebben op wat er speelt in Zwijndrecht. Hoe bestaat het dat er zoveel burgers zijn die niet gaan stemmen. Uw stem op onze partij, zorgt er voor dat wij Zwijndrecht beter kunnen maken. Mijn ambities zijn ondernemer, ouderenzorg en welzijn. Verenigingsleven van 0 tot 100.

Indien ik gekozen wordt, wat zou ik dan als eerst doen. Mijn partij ABZ feliciteren en de burgers van Zwijndrecht bedanken. Even blijdschap vieren met mijn gezin, niet te lang, om enthousiast voor u aan de slag te gaan. De komende vier jaar zullen wij u via de digitale wereld zeker op de hoogte houden hoe wij onze plannen in de gemeente Zwijndrecht voor u kunnen realiseren.

Terug naar kandidatenlijst

Volg ons op Facebook