Algemeen Belang Zwijndrecht neemt afscheid van burgemeester Hein van der Loo

Algemeen Belang Zwijndrecht neemt afscheid van burgemeester Hein van der Loo08-03-2023

Algemeen Belang Zwijndrecht neemt afscheid van burgemeester Hein van der Loo

Op maandagavond 7 maart heeft Algemeen Belang Zwijndrecht afscheid genomen van burgemeester Hein van der Loo, die zijn carrière voortzet in Almere. Namens de partij willen wij graag onze dankbaarheid uiten voor de prettige samenwerking met Hein van der Loo, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook met betrekking tot ons raadsprogramma.

Hein van der Loo heeft zich altijd vol passie en betrokkenheid ingezet voor onze gemeente en haar inwoners. Zijn gedrevenheid en leiderschap hebben zeker bijgedragen aan het welzijn en de ontwikkeling van Zwijndrecht. Als burgemeester was hij altijd bereid om naar onze ideeën te luisteren en deze mee te nemen in zijn besluitvorming. Hierdoor hebben we als raad en als gemeente belangrijke stappen kunnen zetten in onze ontwikkeling.

Algemeen Belang Zwijndrecht is dankbaar voor de jarenlange samenwerking met Hein van der Loo en we zullen zijn aanwezigheid in de gemeente dan ook zeker missen. We wensen hem alle succes in zijn verdere loopbaan in Almere en zijn ervan overtuigd dat hij ook daar een waardevolle bijdrage zal leveren.

We kijken uit naar de komst van een nieuwe burgemeester en hopen op een voortzetting van de goede samenwerking met de gemeenteraad en het raadsprogramma.